The End

Detta blir det sista jag skriver innan jag beger mig upp till Vännäs för att skriva examen på min lokförarutbildning. Jag vet inte hur det blir med boende där uppe. Jag har ringt elevkonsulenten Jerry Björn 2 gånger och lämnat meddelande på hans telefonsvar att jag måste ha någonstans att bo under nästa vecka. Så jag får se när jag kommer upp om jag får ett eget rum eller om det är bara är att greppa tag i första bästa spade och gräva mig en snöbivack.
Hur jag tar mig hem vet jag inte heller. Jag fick 3900:- av CSN nu i januari och hade 3800:- i räkningar, så någon tågbiljett hem hade jag inte råd med. Jag har tänkt att vandra ner till tågstationen på lördag morgon eller fredag kväll för att försöka lifta med ett lok ända från Vännäs och ner till Göteborg. En tågresa som bör ta runt 18 timmar eller så. Med vanligt passagerartåg tar det 13 timmar och de tågen går i 160 km/h. Godståg går mellan 90 och 100 km/h, så det är många timmar man får tillbringa på loket. Utan mat. Jag hoppas det är en RC4:a och inte en RC2:a. RC2:orna har nämligen ingen radio...
Jag kommer ta med mig min kamera för att dokumentera mina dagar och det blir nog något blogginlägg som jag får publicera i efterhand eftersom jag inte har tillgång till något internet under min vecka där nere.
Sitter och laddar ner massa filmer nu så jag har någonting att göra då jag inte sitter och pluggar.
Mamma Mia, X-Files: I want to belive, Mirrors, Zack and Miri make a porno, Diary of the dead, Madagascar 2 samt Fast and the Furious: Tokyo Drift blir vad jag får nöja mig med.
Anna ligger bredvid och sover nu och jag ska ta och göra henne sällskap. I morgon ska man upp vid 9-10 tiden och tvätta samt packa och försöka hinna snygga till lite här hemma innan jag beger mig till Centralstationen.
Så tänk en tanke åt mig på onsdag, för då kommer jag sitta från kl 8:30 tills kl 16:00 och skriva tre stora, väldigt omfattande prov gällande ATC, Broms och SÄO. Wish me luck.
Tjipp!
/NX

Kommentarer
Postat av: Emma

gratulerar till examens provet!

2009-01-30 @ 17:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback