Here we go

26 dagar har passerat sedan min senaste blogginlägg. Apropå ingenting menar jag. Jag vet att jag har lite dålig diciplin när det gäller att blogga, men men, här kommer iallafall några rader.
Praktiken är nu totalt avslutad. Jag körde mina sista turer nu i januari, mest runt här från den ena bangården till den andra, men även någon tur till Hallsberg hann jag med. På söndag bär det upp till kallhålet Vännäs för examinering i mina lokförarskills, men vad har man för det. Inget jobb iallafall. Jag har skrivit en ansökan som jag ska skicka runt till lite olika ställen här i Göteborg. Jag tar vad jag får. Hyran måste ju betalas och jag har räkningar som inte kan ligga och skräpa.
En födelsedag har kommit och gått och jag är numer 24 år gammal istället för 23. Det känns inte så mycket. Det är väl alltid trevligt att fylla år. Presenter fick jag också. Av pappa och Lena fick jag presentkort på IKEA, av mamma fick jag ett kort, eller snarare ett brev. Av Anna fick jag tre par strumpor med olika motiv, deoderant, duschgel, en snygg t-shirt, choklad, presentkort på HM och ett kortetui. Bara sånt jag behöver =)
När vi flyttade hit så köpte jag och Martin en varsin luftmadrass att sova på. Hans madrass gick sönder några dagar innan han köpte sig en säng. Jag sov vidare på min madrass fram tills i går då min madrass också gick sönder. Det går att blåsa upp den och lägga sig på den, men när man vaknar på morgonen så är det ingen luft kvar, så man ligger på golvet. När det är dags att lägga sig igen så är det bara att blåsa upp dom igen, lägga dom ovanpå varandra och sen skynda sig att somna innan luften går ur.
Min dator har börjat krångla. Det började med att jag skulle koppla in den till tvn för att se på film då hela datorskärmen blev rutig. Små, röd-orangea rutor, ungefär som schackrutor täcker skärmen. Det syns mest om man kollar på vit bakgrund. Jag prövade att installera om drivrutinerna för grafikkortet och avinstallera allt och installera om det. Fungerande icke. Jag formaterade om datorn och installerade om Vista. Hjälpte inte. Jag laddade ner Windows XP och installerade in drivrutinerna igen. Då kunde jag surfa utan att störas av rutorna, men så fort jag startar ett spel så kommer dom fram. Irriterande, men den fungerar iallafall. Köper väl en ny så småningom om något år eller typ...sju.
Vi skaffade ju en katt också, men Martin hade visst utvecklat en pälsallergi så han fick säga upp sig från sitt jobb som djurvårdare samt att Stumpan gick ett mörkt öde till mötes. Men men, vad ska man göra... Vi får satsa på akvariefiskar istället!
Det är flera serier som har börjat dra igång igen. Prison Break och Heroes har gjort sitt säsongsuppehåll men samtidigt har CSI, CSI Miami och CSI New York börjat igen. Efter 1,5 års väntan är Jack Bauer tillbaka i "24" och i morgon har Lost säsongspremiär. Härligt!
Nu sitter Martin och pratar med sin skånska flickvän i telefon. Det blir mycket "Va?" som man säger. Men för oss norrlänningar så är skånska faktiskt inte så lätt att förstå sig på.
Vi syns i februari!
/NXKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback